Belediye Sitesi
  • Karayakup Belediyesi Yozgat karayakup.bel.tr
  • Haber Başlık : ERDOĞAN, BELDEMİZİ YEŞİLLENDİRECEĞİZ DEDİ - 2
  • Haber Konu : ERDOĞAN, BELDEMİZİ YEŞİLLENDİRECEĞİZ DEDİ - 2
  • Haber Tarih : 19.05.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
ERDOĞAN, BELDEMİZİ YEŞİLLENDİRECEĞİZ DEDİ - 2
Başkan Erdoğan ilk bahar mevsiminin gelmesi ile ağaç dikme çalışmalarını başlattı. Belediye Başkanı A.Dursel Erdoğanın takibinde Belediye personeli ve eski muhtar İskender Karacanında katkıları ile Karayakup girişine çam ağacı dikilyor. Başkan Erdoğan Çayıralan Orman İşletme şefliğinden aldığı 850 adet çam ve Sarıkayalı hayırsever iş adamı Abdullah Karataş tan aldığı 300 adet çamı kendi elleri ile toprakla buluşturdu.
Eski muhtar ise çeşmelerin etrafına meyve ağaçları dikmek istedi. Başkan Erdoğan ise Ağaç sevgisini göstererek İskender Karacaya yardım için Belediye personelini araç ve gereçlerini temin etti. Meyve ağaçları da dikilirken bizzat çalışmaları denetleyen Başkan Erdoğan gazetemize şu açıklamaları yaptı.
Biz öyle bir milletiz ki Kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki ağacı dikin, diyen bir Peygamberin ümmetiyiz. Bu yüzden ağaç sevgisi içimize işlemiş. Diktiğimiz her ağaç ölene kadar bizlere dua edecektir. Biz öldükten sonrada o ağaç yaşadığı sürece bize dua edecektir. Bu bilinçle her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye ve Şahsım ağaç dikiyoruz. Bizleri burada ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum, ifadelerinde bulundu.
Ayrıca eski Muhtarımız İskender Karaca kendi imkanları ile meyve ağaçları dikti. Bizde ona yardım ettik bu yardıma sebep olduğu için eski Muhtar İskender Karacaya da teşekkür ediyorum. Çayıralan Orman İşletme Şefliğine de teşekkür ediyorum. Bizlere bu çamları verdiği için.
Ayrıca ağaç dikmeye devam edeceğiz. Her yıl Beldemizi Sarıkayaya bağlayan bu yola ağaç dikip güzel bir görüntü elde edeceğiz.dedi.
Bizde Başkan Erdoğan a bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.
Yöre Haber
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü