Belediye Sitesi
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
ERDOĞAN, BELDEMİZİ YEŞİLLENDİRECEĞİZ DEDİ - 1
İlçemize bağlı Karayakup Kasabası Belediye Başkanı A.Dursel Erdoğan Belediye Başkanlığında adeta tecrübesini konuşturuyor.
On beş yılını Karayakup Beldesine hizmet için ayıran Erdoğan, usta bir siyasetçi olduğunu herkese gösteriyor. Tarafsız ve pozitif düşüncesi, ön yargısız davranışı ve tutumları Karayakup halkının takdirlerini topluyor.
Karayakup beldesi belediye başkanı Dursel Erdoğan misafirperverliği cömertliği ve eli açıklığı ile ön plana çıkan bir siyasetçi. Karayakup halkı da Başkan Erdoğanı bu haliyle tanır ve takdir eder.
Eski Belediye Başknının, Muhatarın kendi cebinden yaptırdığı köy çeşmesini yıkmaya çalışmasını, Başkan Dursel Erdoğan, bu çeşmelerin bakımını yaptırarak daha verimli akmasını sağladı, bu desteğiyle halkın gönlünde taht kurdu.
Her hafta da bu çeşmelerin temizlik çalışmalarını yaptırmaktadır. Başkan Erdoğan bu davranışı ile de Karayakup halkından takdir görüyor.
Devamı bir sonraki haber metninde
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü