Belediye Sitesi
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Karayakup Beldemize çok yakıştı
Yozgatın Sarıkaya İlçesine bağlı Karayakup Beldesi Belediye Hizmet Binasında tadilat çalışmaları titizlikle tamamlandı.

Belediye binasının modern görünümü Başkanlık makamında kendini hissettiriyor.
Karayakup Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan, yaptığı açıklamada,
Belediyenin Hizmet Binasında çeşitli tadilat çalışmaları olduğunu ifade etti. Belediye Hizmet Binasının iç dekorasyon çalışmalarının mobilyası ile birlikte tamamlandığını ifade eden Erdoğan, çalışmaları ellerinden geldiğince titizlik ve hassasiyet içerisinde yürüttüklerini bildirdi.
Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğinin altını çizen Erdoğan, Hizmet binasının iç ve dış dekorasyon çalışmalarının tamamını mobilyalar da dahil olmak üzere 150 ila 160 bin lira arasında fiyata mal edeceklerini söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:
Bu bütçeyi de aşmadan çalışmalarımızı istediğimiz bir şekilde tamamlamış olacağız.
Belediyemizin Mali Hizmetler, Yazı İşleri, Sekreterya, Fen İşleri ve Başkanlık Makamı olmak üzere tüm birimler baştan aşağı yeniden dizayn edildi.
Binanın tabanının tamamına, yaklaşık 500 metrekare granit taş döşendi.
Tadilatlar arasında kapılarımız, pencerelerimiz, merdivenlerimiz, giriş kapılarımız da yer almıştır.
Bir Resmi Kuruma yakışır bir şekilde en iyi kalitede çalışmalarımızın çok şükür tamamladık. Yaptığımız bu köklü tadilatın, paralarını da hepsini peşin ödedik.
Hiçbir işimizi veresiye yapmıyoruz. Belediyemiz yapılan bu hizmetleri borçlanmadan kendi bütçesi ile peşin olarak gerçekleştirmektedir.
Sadece belediyemize yaptırdığımız dekorasyon parası değil, yapılan yol yapım çalışmalarının da paralarını peşin ödüyoruz. ifadelerinde bulundu.
İleri Gazetesi - Yozgat
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf