Belediye Sitesi
  • Karayakup Belediyesi Yozgat karayakup.bel.tr
  • Haber Başlık : KARAYAKUP BELEDİYESİNDEN 3 YILLIK SÖZLEŞME
  • Haber Konu : KARAYAKUP BELEDİYESİNDEN 3 YILLIK SÖZLEŞME
  • Haber Tarih : 09.07.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
KARAYAKUP BELEDİYESİNDEN 3 YILLIK SÖZLEŞME

Toplu iş sözleşmesi Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız ile Karayakup Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan arasında imzalandı.
Toplu iş sözleşmesi kapsamında üyelerimizi ücretlerine birinci yıl %40, ikinci yıl %8, üçüncü yıl ise %8 oranında zam yapıldı.
İşçinin alın teri ve emeği üzerinde pazarlık yapmayan bir belediye başkanıyla görüşmeler yürüttüklerini belirten Yozgat Şube Başkanımız Ferman Zararsız,
İşçinin alın teri ve emeği üzerinde pazarlık yapmayan Karayakup Belediye Başkanımız Ahmet Dursel Erdoğan a şahsım yönetim kurulum ve tüm emekçi kardeşlerim adına teşekkür ediyorum. İmzalanan toplu iş sözleşmesi sendikamıza, Karakayakup Belediyesine ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Karayakup Belediye Başkanı Ahmet Dursel Erdoğan ise,
Belediye çalışanları bizim evlatlarımız, babalar evlatlarını hiçbir zaman mağdur etmez. Bizde çalışan evlatlarımızı mağdur etmedik çok şükür. Belediyenin imkânlarını zorlayarak en iyi ücret zammını verdik. İmzaladığımız toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diliyorum, şeklinde konuştu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü